Σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από το λάρυγγα υποβλήθηκε η Τζένη Βάνου - iefimerida.gr

Σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από το λάρυγγα υποβλήθηκε η Τζένη Βάνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ώρες αγωνίες για την Τζένη Βάνου που εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από το λάρυγγα υποβλήθηκε η διάσημη τραγουδίστρια η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Epresso, επισκέφθηκε έναν ωτορινολαρυγγολόγο επειδή εδώ και καιρό είχε πρόβλημα στο λαιμό της (σ.σ. δεν μπορούσε να καταπιεί). Εκείνος ήταν που διαπίστωσε όγκο στο λάρυγγα και της συνέστησε έναν ειδικό χειρουργό για να κάνει την επέμβαση.

Η επίσκεψη της στο ιατρείο του χειρούργου ήταν που αναπτέρωσε το πεσμένο ηθικό της, καθώς εκείνος φέρεται να της είπε πως «Το πρόβλημά της είναι μεν σοβαρό, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί με το χειρουργείο».

Η εγχείριση έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (με την μέθοδο λέιζερ), κράτησε πέντε ώρες και ήταν επιτυχημένη. Μάλιστα σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της «Από τις πρώτες κιόλας μέρες η Τζένη άρχισε να μιλάει και μάλλον στο τέλος της εβδομάδας θα πάρει εξιτήριο». Με την αγωνία, ωστόσο, να παρατείνεται μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της βιοψίας.

Το κόστος της επέμβασης και τα νοσήλια, που άγγιξαν τα 30.000 ευρώ, τα κάλυψε η διοίκηση του νοσοκομείου αφού η τραγουδίστρια (που ζει πλέον με μια τιμητική σύνταξη και την ασφάλεια του ΕΟΠΥΥ) δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Στο πλευρό της βρέθηκαν τα παιδιά της, ενώ -σύμφωνα με την Espresso- μόνο ο Τέρης Χρυσός την επισκέφθηκε για να της ευχηθεί περαστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ όγκος Espresso λάρυγγας Τζένη Βάνου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ