Ποιοι μας κατασκοπεύουν στο διαδίκτυο και πώς να τους εμποδίσουμε [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποιοι μας κατασκοπεύουν στο διαδίκτυο και πώς να τους εμποδίσουμε [εικόνα]

Ποιοι μας κατασκοπεύουν στο διαδίκτυο και πώς να τους εμποδίσουμε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Google ψάχνει τα Gmail μας για να δημιουργήσει στοχευμένες διαφημίσεις, οι διαφημιστές μας ακολουθούν από τη μία ιστοσελίδα στην άλλη για να δουν τις επιλογές μας, χάκερ προσπαθούν να σπάσουν το wi-fi μας και ακόμα και η κυβέρνηση των ΗΠΑ υποκλέπτει πληροφορίες. Πώς όμως μπορούμε να προστατευτούμε από όλα αυτά;

Πέρα από την έμπρακτη διαμαρτυρία με πορείες και διαδηλώσεις, υπάρχει τρόπος να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από ανεπιθύμητους διαδικτυακούς επισκέπτες, κάνοντας τις συσκευές σας λιγότερο προσβάσιμες χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως VPNs που κρυπτογραφούν την κίνηση σας στο Διαδίκτυο και τις συνήθειές σας, ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης, η συχνή διαγραφή των cookies και φυσικά να είστε φειδωλοί με τα προσωπικά στοιχεία που δημοσιεύετε.

H εταιρεία AnchorFree, πάροχος του προγράμματος VPN Hotspot Shield για την προστασία των κινήσεων μας στο διαδίκτυο, δημοσίευσε το ακόλουθο infographic που εξηγεί αναλυτικά τους κινδύνους που παραμονεύουν στο διαδίκτυο και πώς να προφυλαχθούμε από αυτούς.

Ποιοι μας κατασκοπεύουν στο διαδίκτυο και πώς να τους εμποδίσουμε [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ