Απίστευτο: Επιτήδειος πήρε 250.000 ευρώ και κοσμήματα για να απαλλάξει Λαρισαίους από τη μαύρη μαγεία - iefimerida.gr

Απίστευτο: Επιτήδειος πήρε 250.000 ευρώ και κοσμήματα για να απαλλάξει Λαρισαίους από τη μαύρη μαγεία

Απίστευτο: Επιτήδειος πήρε 250.000 ευρώ και κοσμήματα για να απαλλάξει Λαρισαίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αφέλεια δύο Λαρισαίων εκμεταλλεύτηκε ένας επιτήδειος που κατάφερε όχι μόνο να τους πείσει πως τους είχαν κάνει μάγια, αλλά τους απέσπασε και τεράστια χρηματικά ποσά και κοσμήματα για να τους απαλλάξει από αυτά! Ο 48χρονος συνελήφθη αφού πρώτα είχε «ξεζουμίσει» τα θύματά του, που του είχαν δώσει από το 2010 250.000 δολάρια και κοσμήματα αξίας 24.000 ευρώ από μία 53χρονη και έναν 61χρονο συγγενή της που πίστευαν ότι κάποιος του έκανε μαύρη μαγεία.

Ο επιτήδειος για να γίνει πιστευτός κατά καιρούς έστελνε στα θύματά του διάφορα αντικείμενα ως «φυλαχτά», αλλά και σκευάσματα άγνωστων συστατικών, τα οποία τους διαβεβαίωνε πως θα λύσουν τα μάγια. Η 53χρονη, αφού εξάντλησε τις οικονομίες της και βρέθηκε να χρωστά επιπλέον 80.000 ευρώ στον Λαρισαίο, αποφάσισε να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Στο ραντεβού που όρισε μαζί του ο δράστης πήρε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παρέδωσε στη γυναίκα ένα υγρό άγνωστης σύνθεσης, αλλά επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κακουργηματικού χαρακτήρα και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε μία καραμπίνα, πέρα από τα φυλαχτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Λάρισα φυλαχτά μαύρη μαγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ