Συγκινημένος από το έργο της «Αποστολής» ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόδωρος - iefimerida.gr

Συγκινημένος από το έργο της «Αποστολής» ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόδωρος

Συγκινημένος από το έργο της «Αποστολής» ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόδωρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κάνετε κάτι πολύ σημαντικό. Μας συνδέει η λέξη ιερή, εσείς κάνετε Αποστολή στους ανθρώπους και εγώ Ιεραποστολή». Με αυτά τα λόγια ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόδωρος εξέφρασε τη συγκίνηση του για το έργο του Φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή», σε επίσκεψη στα γραφεία του.

«Στη Σιέρα Λεόνε, ο πατέρας Θεμιστοκλής προσέχει 3.000 παιδιά που δεν έχουν χέρια και πόδια, γιατί οι άνθρωποι εκεί αγάπησαν τα ματωμένα διαμάντια. Ο πολιτισμένος άνθρωπος σήμερα προσέχει περισσότερο τα ματωμένα διαμάντια και αφήνει στην άκρη την προσοχή του για την καρδιά, την ψυχή και το πνεύμα. Ευτυχώς αυτό το κενό, όπως είδα καλύπτει στην Ελλάδα η ''Αποστολή''», είπε ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας μιλώντας στους εργαζόμενους στο φιλανθρωπικό οργανισμό, ενώ αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Αίγυπτο προέβλεψε δύσκολες ημέρες για την περιοχή.

Παράλληλα, συζητώντας με τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής», Κωνσταντίνο Δήμτσα αναφέρθηκαν σε κοινές δράσεις για τα παιδιά των μεταναστών στην Ελλάδα και τη στήριξη του εκπαιδευτικού έργου του Πατριαρχείου στην Αφρική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ