Τι θα μεταδίδουν τα κανάλια της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης - Ποια ντοκιμαντέρ και ποιες ταινίες θα προβάλλονται - iefimerida.gr

Τι θα μεταδίδουν τα κανάλια της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης - Ποια ντοκιμαντέρ και ποιες ταινίες θα προβάλλονται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα είναι έτοιμα για την έναρξη προβολής προγράμματος από την Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση. Οι υπεύθυνοι του στούντιο τη ιδιωτικής εταιρείας παραγωγής στην Παιανία από όπου θα βγει το σήμα περιμένουν την άνωθεν εντολή για να αρχίσει η εκπομπή του θέματος.

Στον μεταβατικό φορέα θα προβληθούν ταινίες από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ταινίες της εταιρείας «Παπανδρέου» για τις οποίες υπάρχει δικαίωμα δεύτερης μετάδοσης καθώς και αρχειακό υλικό με βιογραφίες - ντοκυμαντέρ που βρίσκονται στο αρχείο του καναλιού της Βουλής.

Ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης εξήγησε ότι σε πρώτη φάση το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ταινίες, ντοκυμαντέρ και τίτλους ειδήσεων ενώ τις επόμενες ημέρες και μετά την κάλυψη των θέσεων του ενημερωτικού τομέα από δημοσιογράφους θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και τα δελτία ειδήσεων

Αυτό το υλικό θα προβάλλεται για περίπου μια εβδομάδα ενώ υπό εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός για να βγει πρόγραμμα το οποίο θα καλύψει το επόμενο δίμηνο όσο περίπου αναμένεται να διαρκέσει η μεταβατική φάση μέχρι την λειτουργία του κανονικού φορέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ