Nέο Skoda Rapid Spaceback: Πιο νεανικό, εξίσου πρακτικό και ακόμα πιο φτηνό

Η Skoda το Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης, θα συμπληρώσει τη γκάμα του Rapid με μια έκδοση δύο όγκων, η οποία θα ονομάζεται Rapid Spaceback.

Σε αντίθεση όμως με ότι αναμενόταν και με ότι είχε διαρρεύσει από την πλευρά της εταιρείας δεν πρόκειται για ένα κλασικό hatchback, αλλά για μια παραλλαγή του που ακολουθεί τη λογική του Audi A3 Sportback. Mε μια πιο ορθολογιστική θεώρηση η συγκεκριμένη επιλογή της Skoda είναι αναμενόμενη, μιας και η συγκεκριμένη μάρκα δίνει ιδιαίτερο βάρος στην πρακτικότητα των αυτοκινήτων της, καθώς και στη μεγάλη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ τους.

Σε αντίθεση με την κατασκοπευτική φωτογραφία μας, όπου για λόγους αντιπερισπασμού και απόκρυψης εμφανίζεται με την παλιά μάσκα, το νέο Rapid Spaceback θα έχει τη νέα, χαρακτηριστική μάσκα της Skoda, ενώ με το Rapid σεντάν που εδώ και κάποιους μήνες γνωρίζουμε θα μοιράζεται τον εσωτερικό διάκοσμο, τους κινητήρες αλλά και την ανάρτηση. Όσο για τις τιμές του θα κυμαίνονται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με αυτές του τελευταίου, που με απόσυρση ξεκινούν από τις 11.990 ευρώ για το 1.2 TSI των 86 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ