Η διπλή ζωή των καλλιτεχνών σε ένα πορτραίτο - Οι προσωπογραφίες τους αλλάζουν όταν σβήσει το φως [εικόνες] - iefimerida.gr

Η διπλή ζωή των καλλιτεχνών σε ένα πορτραίτο - Οι προσωπογραφίες τους αλλάζουν όταν σβήσει το φως [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια κρυφή ματιά στη διπλή ζωή των ανθρώπων ρίχνει ο καλλιτέχνης Alex Trochut και την αποτυπώνει πιστά στη συλλογή του με τίτλο "Binary Prints" που αποτελείται από πορτρέτα που αλλάζουν όψη όταν κάποιος τα δει στο σκοτάδι.

Έχοντας ανακαλύψει έναν τρόπο για να παρουσιάζει δύο εικόνες σε μία επιφάνεια και να παίζει με το φωτισμό, ο καλλιτέχνης δημιουργεί νυχτερινά πορτρέτα που ξυπνούν στο φως.

Ο Trochut στη συλλογή του επιλέγει κυρίως ανθρώπους της μουσικής σκηνής, συνθέτες και μουσικούς, καθώς η ζωή των ανθρώπων αυτών είναι εντελώς διαφορετική μέσα σε ένα 24ωρο. "Ένας μουσικός είναι πολύ διαφορετικός πάνω στη σκηνή, όταν γράφει ή συνθέτει τραγούδια, από ό,τι είναι το πρωί στο σπίτι, στην οικογένειά του ή με τους φίλους του. Αυτή τη διαφορά των ίδιων ανθρώπων θέλησα να αποτυπώσω. Πόσο συνηθισμένοι, καθημερινοί άνθρωποι είναι στο φως της ημέρας και πόσο άλλοι γίνονται τη νύχτα", εξηγεί ο ίδιος.

Η διπλή ζωή των καλλιτεχνών σε ένα πορτραίτο - Οι προσωπογραφίες τους αλλάζουν όταν σβήσει το φως [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ