Μαρτίνος-Ζαφειροπούλου -Μετέτρεψαν το λιμάνι της Σχοινούσας σε Μόντε Κάρλο για να παντρευτούν - iefimerida.gr

Μαρτίνος-Ζαφειροπούλου -Μετέτρεψαν το λιμάνι της Σχοινούσας σε Μόντε Κάρλο για να παντρευτούν

Μαρτίνος-Ζαφειροπούλου -Μετέτρεψαν το λιμάνι της Σχοινούσας σε Μόντε Κάρλο για ν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εφοπλιστής Γιάννης Μαρτίνος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μάγια Ζαφειροπούλου το περασμένο Σάββατο σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα στη Σχοινούσα. Ο γάμος τους χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ο γάμος της χρονιάς.

Ο γάμος τους έγινε πάνω σε ένα βράχο στη μέση τους πελάγους, σε ένα γραφικό ξωκλήσι. Εκεί 600 προσκεκλημένοι, οι περισσότεροι από το χώρο του εφοπλισμού και της ναυτιλίας, έφτασαν με καΐκια. Τα γλέντια κράτησαν τέσσερις ημέρες και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο και ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη δεξίωση δίπλα στη θάλασσα στην παραλία Τσιγκούρι.

Οπως αναφέρει η Espresso οι ετοιμασίες του γάμου διήρκεσαν έναν ολόκληρο μήνα και ουσιαστικά μεταμόρφωσαν το νησί σε Μόντε Κάρλο, αφού ανοίχτηκαν δρόμοι, φτιάχτηκε προβλήτα, έγινε ανάπλαση του παλιού πεζοδρομίου που συνδέει το λιμάνι με τη Χώρα, ενώ έγιναν και αφαλατώσεις 400 κυβικών νερού.

Μάλιστα οι αναπλάσεις που έγιναν μεταμόρφωσαν το νησί με αποτέλεσμα ο δήμαρχος της Σχοινούσας να στείλει ευχαριστήρια επιστολή εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά στο τόπο, η οποία θα συντελέσει στην οικονομική ανάκαμψη του νησιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ