Ερχονται οι πρώτες διαφημίσεις στην Ευρώπη με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ερχονται οι πρώτες διαφημίσεις στην Ευρώπη με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρώτες διαφημίσεις που θα κάνουν χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπων ετοιμάζεται να λανσάρει η διαφημιστική εταιρεία Amscreen που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη.

Η τεχνολογία ονομάζεται OptimEyes και θα γνωστοποιεί στους διαφημιστές πόσοι άνθρωποι βλέπουν τις διαφημίσεις τους καθώς και άλλες πληροφορίες όπως το φύλο και την ηλικία τους.

Η Amscreen διαθέτει ένα δίκτυο 6.000 οθονών προβολής διαφημίσεων σε βενζινάδικα και ψιλικατζίδικα σε όλη την Ευρώπη και όπως αναφέρει, σκοπός της νέας τεχνολογίας είναι οι διαφημιστές να γνωρίζουν τα αποτελέσματα των δαπανών τους στη διαφήμιση.

Βέβαια όπως είναι λογικό η ιδέα του να παρακολουθείσαι καθώς χαζεύεις τις εν λόγω διαφημίσεις θα δυσαρεστήσει και πιθανώς θα αποτρέψει τον περισσότερο κόσμο να παρακολουθεί τις εν λόγω διαφημίσεις αν φυσικά το γνωρίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ