GARMIN: Με 130 δολάρια παίρνεις φορητό Head Up Display - iefimerida.gr

GARMIN: Με 130 δολάρια παίρνεις φορητό Head Up Display

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τώρα τα Head Up Displays, που προέρχονται από την αεροπορική βιομηχανία, ήταν εργοστασιακός επιπλέον εξοπλισμός, προνόμιο των κατά κανόνα ακριβών μοντέλων και βέβαια με μεγάλο κόστος.

Όπως φαίνεται όμως αυτό θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον, καθώς η Garmin παρουσίασε ήδη στις ΗΠΑ το πρώτο φορητό Head Up Display, το οποίο κοστίζει 130 δολάρια, για την ακρίβεια 129,99 και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη.

Το Garmin HUD όπως ονομάζεται προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης απευθείας στο παρμπρίζ του εκάστοτε αυτοκινήτου. Τα δεδομένα τα λαμβάνει μέσω ενός spartphone, που με τη σειρά του συνδέεται μέσω Bluetooth με τον ειδικό προτζέκτορα του συστήματος. Προκειμένου να λειτουργήσει το τελευταίο η προϋπόθεση είναι το τηλέφωνο να διαθέτει το πρόγραμμα Garmin Street Pilot ή κάποιο αντίστοιχο της Νavigon.

GARMIN: Με 130 δολάρια παίρνεις φορητό Head Up Display | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ