Παραλήρημα Κασιδιάρη και Παναγιώταρου για αλλοδαπούς «ντελιβεράδες» και μπλουζάκια από τα οποία θησαυρίζουν [εικόνα] - iefimerida.gr

Παραλήρημα Κασιδιάρη και Παναγιώταρου για αλλοδαπούς «ντελιβεράδες» και μπλουζάκια από τα οποία θησαυρίζουν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο σήμα της Χρυσής Αυγής λάνσαρε στη διαδικτυακή τηλεόραση του εθνικιστικού αυτού μορφώματος ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος. Το μπλουζάκι του είχε στο κέντρο το σήμα της Χρυσής Αυγής και ακριβώς από κάτω δύο πολεμικά όπλα τύπου... M-16, χιαστί, ωσάν να επρόκειτο για κάποια κρυφή οργάνωση.

Οπως γράφει ο Βηματοδότης όλη αυτή η μπίζνα με τα μαύρα μπλουζάκια κάνει τελευταίως χρυσές δουλειές παρασύροντας πολλούς ανυποψίαστους να τα αγοράσουν, οι περισσότεροι κατά σύμπτωση από το κατάστημα «Φάλαγγα», το οποίο διαχειρίζεται ο κ. Παναγιώταρος.

Κατά τα λοιπά «οδηγίες» και «νουθεσίες» από τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Ηλία Παναγιώταρο μέσω της εκπομπής τους οι οποίοι έλεγαν στους ακροατές να διώχνουν τους αλλοδαπούς ντελιβεράδες που τους μεταφέρουν το φαγητό σπίτι και παράλληλα να τηλεφωνούν στους ιδιοκτήτες λέγοντάς τους ότι «αρνούμαι να παραλάβω φαγητό από αλλοδαπό».

Επίσης, όπως γράφει ο Βηματοδότης, έλεγαν να μη βάζουν βενζίνη από πρατήρια που απασχολούν αλλοδαπούς.

Εγινε και ...παρέμβαση του αρχηγού του κόμματος στην εκπομπή. Σε πολύ χαλαρό κλίμα. Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποδεχόμενος τηλεφωνικά τον κ. Μιχαλολιάκο, του είπε στον ενικό: «Αρχηγέ, γεια σου. Ποιο θέμα θέλεις πρώτο να θίξεις;».

Παραλήρημα Κασιδιάρη και Παναγιώταρου για αλλοδαπούς «ντελιβεράδες» και μπλουζάκια από τα οποία θησαυρίζουν [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ