Τζήμερος για Κουβέλη: Ο κατά φαντασίαν αριστερός, το τσιράκι του δικομματισμού - iefimerida.gr

Τζήμερος για Κουβέλη: Ο κατά φαντασίαν αριστερός, το τσιράκι του δικομματισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς σχολιάζει ο Θάνος Τζήμερος την συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη στον Αλέξη Παπαχελά, χθες το βράδυ κάνοντας λόγο ακόμη και για κατάντια.

Εγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κατά τη διάρκεια της εκπομπής: «Παρακολουθώ τον Κουβέλη στον Παπαχελά. Ο ορισμός της κατάντιας! Ο κατά φαντασίαν αριστερός, που υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια την πιο σιχαμερή συντήρηση, το χρεωκοπημένο μοντέλο που τσάκισε κυρίως τα αδύναμα στρώματα, τους μικρομεσαίους εργαζόμενους και επαγγελματίες. Το τσιράκι του δικομματισμού έχει το θράσος να καμώνεται τον ιδεολόγο! Εξαφανίστε αυτή την κάλπικη δεκάρα από το πολιτικό προσκήνιο. Χίλιες φορές ΚΚΕ! Μεταξύ ηλιθιότητας και υποκρισίας προτιμώ την πρώτη. Είναι πιο αυθεντική και ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ