«Η μητέρα μου πέθανε από λάθος ιατρική διάγνωση», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα μοντέλο - iefimerida.gr

«Η μητέρα μου πέθανε από λάθος ιατρική διάγνωση», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα μοντέλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον θάνατο της μητέρας της εξαιτίας λάθος διάγνωσης μίλησε το πρώην μοντέλο Άντζελα Ευριπίδη σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ της άρεσε πολύ να περπατάει, να βρίσκεται με τις φίλες της, κάποια στιγμή δεν μπορούσε να το κάνει αν δεν υπήρχε αυτοκίνητο να την πηγαίνει στο μέρος που ήθελε. Πήγαμε λοιπόν σε κάποιους γιατρούς για να το τσεκάρουμε πιο εντατικά και είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που επιβάλει την εισαγωγή της μητέρας μου στο νοσοκομείο. Όταν άρχισε να σκάει το δέρμα της και να πρήζονται τα πόδια της, πήγαμε σε έναν δερματολόγο, που ούτε κι εκείνος δεν κατάλαβε ότι το πρόβλημα προερχόταν από την καρδιά της». Αυτό δήλωσε η Άντζελα Ευρυπίδη στο Μίλα σχετικά με τον θάνατο της μητέρας της από ανακοπή.

Προσθέτοντας πως «Ο χαμός της μητέρας μου ήταν το κομβικό σημείο που μου άλλαξε όλη μου τη ζωή. Δυσκολεύτηκα πολύ να διαχειριστώ την απώλειά της γιατί δεν το περίμενα. Όταν μας είπαν ότι η μητέρα μου πεθαίνει άρχισα να σκέφτομαι ότι κάπου έχω κάνει κι εγώ λάθος. Ότι δεν την πήγα στους κατάλληλους γιατρούς και δεν έδειξα τη σωστή αντιμετώπιση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ