Ρώσος μεγιστάνας που ψάχνει για εξοχικό στο Πόρτο Χέλι έδωσε μπόνους στους υπαλλήλους του 3 εκατ. δολάρια - iefimerida.gr

Ρώσος μεγιστάνας που ψάχνει για εξοχικό στο Πόρτο Χέλι έδωσε μπόνους στους υπαλλήλους του 3 εκατ. δολάρια

Ρώσος μεγιστάνας που ψάχνει για εξοχικό στο Πόρτο Χέλι έδωσε μπόνους στους υπαλλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων μοίρασε σε 120 υπαλλήλους του ο Ρώσος «βασιλιάς του αλουμινίου» ο οποίος επισκέπτεται κατά καιρούς την Ελλάδα, της οποίας δηλώνει λάτρης.

Οπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης ο Ολεγκ Ντεριπάσκα αποφάσισε να μοιράσει το ποσό αυτό σε 120 από τους 72.000 υπαλλήλους του με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στον ίδιο και στους εργαζομένους στις βιομηχανίες του.

Ποιος είναι ο Ολεγκ Ντεριπάσκα

Ο Ολεγκ Ντεριπάσκα κατάφερε από την απόλυτη ένδεια να δημιουργήσει την πρώτη βιομηχανία επεξεργασίας αλουμινίου σε ολόκληρη τη Ρωσία και μία από τις 10 μεγαλύτερες του κόσμου. Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του σήμερα αγγίζει τα 8,5 δισ. δολάρια.

Ψάχνει να αγοράσει έπαυλη στο Πόρτο Χέλι

Ο Ντεριπάσκα επισκέφθηκε το Πόρτο Χέλι για πρώτη φορά πέρυσι και το... ερωτεύτηκε. Ο Ρώσος νεοκροίσος το περασμένο καλοκαίρι ταξίδεψε στις ελληνικές θάλασσες με το 72 μέτρων σκάφος του «Queen K», ωστόσο, το μέρος εκείνο που τον εντυπωσίασε ήταν το Πόρτο Χέλι. Για το λόγο αυτό βγήκε αμέσως στο σεργιάνι για μια... έπαυλη, την οποία εξακολουθεί να αναζητά.

Το επεισόδιο με τον Πούτιν

Στην ιστορία έμεινε το απίστευτο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Ολεγκ Ντεριπάσκα και τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν ο δεύτερος ταξίδεψε ως την πόλη Πικάλεβο για να υποχρεώσει τον μεγιστάνα να πληρώσει επιτέλους τους εργάτες των ορυχείων του.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, φανερά εκνευρισμένος, αφού έβρισε τον Ντεριπάσκα παρουσία των εργατών του χαρακτηρίζοντάς τον αναίσθητο, του πέταξε κατάμουτρα ένα στυλό και τον διέταξε εκείνη τη στιγμή να βάλει την υπογραφή του στις εντολές πληρωμών. Ο Ολεγκ υπέγραψε αμέσως και κατάπιε για πάντα την ταπείνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ