Καλό το Γουίμπλεντον, αλλά καλύτερα τα 62 εκατ. δολάρια - «Χρυσός» γίνεται ο Μάρεϊ - iefimerida.gr

Καλό το Γουίμπλεντον, αλλά καλύτερα τα 62 εκατ. δολάρια - «Χρυσός» γίνεται ο Μάρεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάκτηση του Γουίμπλεντον είναι εμπειρία ζωής. Ο Αντι Μάρεϊ θα έχει να τη λέει στα εγγόνια του. Και θα έχει να ταϊζει και τα εγγόνια του από τα οικονομικά οφέλη τα οποία συνεπάγεται μια τέτοια μεγάλη επιτυχία.

Υπολογίζεται πως οι διαφημιστικές συμφωνίες του Σκωτσέζου μετά το Γουίμπλεντον θα ανέλθουν σε 74 εκατ. δολάρια το χρόνο.

Μέχρι στιγμής ο Μάρεϊ καρπώνεται 12 εκατ. δολάρια από τέσσερις σπόνσορες. Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί μια διαφήμιση της εταιρείας Robinson που πριν τέσσερα χρόνια είχε την έμπνευση να γυρίσει ένα σποτ για το πως θα ήταν να κέρδιζε το Γουίμπλεντον ένας Βρετανός. Οπως έκανε ο Μάρεϊ, δηλαδή. Αρκετές άλλες εταιρείες, επίσης, έφτιαξαν διαφημίσεις συγχαρητηρίων, ενώ ο Σκωτσέζος δέχεται προτάσεις «βροχή» για νέες συνεργασίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ