Ο Σνόουντεν, το άσυλο από τη Βενεζουέλα και το μυστήριο tweet που το αποκάλυψε και διεγράφη - iefimerida.gr

Ο Σνόουντεν, το άσυλο από τη Βενεζουέλα και το μυστήριο tweet που το αποκάλυψε και διεγράφη

Ο Σνόουντεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μυστήριο γύρω από την υπόθεση του Εντουρντ Σνόουντεν όχι απλά δεν λύνεται, αλλά καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία που το τροφοδοτούν. Ο πρώην σύμβουλος της NSA φαίνεται πως βρήκε «σπίτι», καθώς αποδέχθηκε την προσφορά της Βενεζουέλας να του χορηγήσει πολιτικό άσυλο. Μόνο που το tweet που το αποκάλυψε αυτό, διεγράφη έπειτα από λίγη ώρα.

Την εξέλιξη στην υπόθεση του ανθρώπου που κατηγορείται για κατασκοπεία από τις ΗΠΑ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει μέσω του Twitter ο Αλεξέι Πουσκόφ. «Οπως πιθανόν αναμενόταν συμφώνησε στην πρόταση να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο που είχε κάνει ο [πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς] Μαδούρο», έγραψε ο πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της κάτω βουλής της Ρωσίας, αναφερόμενος στο Σνόουντεν.

Ομως μέσα σε λίγα λεπτά η συγκεκριμένη ανάρτηση εξαφανίστηκε. Ο Πουσκόφ, ο οποίος θεωρείται ότι διατηρεί στενούς δεσμούς με το Κρεμλίνο, δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλια, ενώ εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ