Eπιασαν τον Μπιν Λάντεν για τροχαία παράβαση και δεν τον αναγνώρισαν γιατί φορούσε καουμπόικο καπέλο - iefimerida.gr

Eπιασαν τον Μπιν Λάντεν για τροχαία παράβαση και δεν τον αναγνώρισαν γιατί φορούσε καουμπόικο καπέλο

Eπιασαν τον Μπιν Λάντεν για τροχαία παράβαση και δεν τον αναγνώρισαν γιατί φορού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αρχές του Πακιστάν είχαν έρθει τετ α τετ με τον ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν, αλλά τον είχαν αφήσει ελεύθερο καθώς δεν τον είχαν αναγνωρίσει. Αυτό αποκαλύπτει έκθεση που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Αλ Τζαζίρα.

Μάλιστα, στην έκθεση σημειώνεται ότι ο Αρχές του Πακιστάν κάποια στιγμή στα έξι χρόνια ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον ηγέτη της Αλ Κάιντα, αλλά δεν τον... αναγνώρισαν. Συγκεκριμένα,

Μπορεί να βρέθηκε μόλις λίγα εκατοστά από ένστολο, όμως, ουδείς αναγνώρισε τον ηγέτη της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν. ο νούμερο ένα καταζητούμενος είχε συναντηθεί τυχαία με αστυνομικό όταν το όχημα, στο οποίο επέβαινε ξεπέρασε το όριο ταχύτητας.

Στην έκθεση που επικαλείται τη μαρτυρία της συζύγου του σωματοφύλακα του Οσάμα Μπιν Λάντεν, αναφέρεται ότι ο ηγέτης της Αλ Κάιντα κατέβαινε σπάνια στην αγορά της πακιστανικής πόλης Σουάτ, φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο για να μην εντοπίζεται από τους δορυφόρους.

Από τις πληροφορίες προκύπτει ότι ο Μπιν Λάντεν είχε μόλις τρία ρούχα για το καλοκαίρι και τρία για τον χειμώνα, ένα σκούρο σακάκι και δύο μάλλινα πουλόβερ, ενώ λέγεται πως τρεφόταν με ελάχιστο φαγητό και όποτε ένιωθε αδυναμία κατανάλωνε σοκολάτα και μήλα.

Όπως αναφέρεται, πάντως, στις 336 σελίδες της έκθεσης η αποτυχία των πακιστανικών αρχών οφείλεται στη συλλογική ανικανότητα και αμέλεια των αρχών ασφαλείας του Πακιστάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ