Πως ένας 23χρονος βρέθηκε από τα μπαρ στο προπονητικό τιμ των Σέλτικς - iefimerida.gr

Πως ένας 23χρονος βρέθηκε από τα μπαρ στο προπονητικό τιμ των Σέλτικς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν ένα ακόμα συνηθισμένο βράδυ για τον Ντρου Κάνον. Τελείωσε τις ερασιτεχνικές μπασκετικές αναλύσεις για το προσωπικό του μπλοκ και βγήκε για μια μπύρα στο Merkle's Bar στο Σικάγο. Απ' το μυαλό του δεν περνούσε καν πως η ζωή του θα αλλάξει ριζικά.

Μέχρι που τον πλησίασε ο Μπραντ Στίβενς και του πρότεινε να αναλάβει θέση αναλυτή στην ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου Μπάτλερ.

Εκτοτε πέρασε ένας χρόνος. Ο Στίβενς από προπονητής του Μπάτλερ έγινε προπονητής των Μπόστον Σέλτικς και ο 23χρονος Κάνον από το πουθενά βρέθηκε να είναι αναλυτής μιας εκ των μεγαλύτερων ομάδων στον κόσμο. Μια σύντομη διαδρομή σαν παραμύθι.

«Ανυπομονώ να τον προσθέσουμε στο τεχνικό μας τιμ προκειμένου να διαπιστώσω από κοντά το ταλέντο που λένε ότι έχει», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας και παλιά δόξα του παρελθόντος, ο Ντάνι Εϊντζ.

«Είναι πραγματικά πανέξυπνος και αφελής και δεν το λέω αυτό για κακό. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρει τι ταιριάζει στην ομάδα και στο στυλ παιχνιδιού της», δήλωσε ο Στίβενς με αφορμή την πρόσληψη του μικρού και συνέχισε: «Ο Ντρου δεν έχει μόνο μια απίστευτη ικανότητα να αναλύει τα δεδομένα, αλλά και να τα επικοινωνεί. Μπορεί να «σπάει» θέματα σε πολύ μικρότερα επί μέρους κομμάτια, τα οποία τα κάνει κατανοητά για τον καθένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ