Η ΔΗΜΑΡ διαφωνεί με την κινητικότητα, ψάχνεται για το φορολογικό και ανησυχεί για τις δημοσκοπήσεις - iefimerida.gr

Η ΔΗΜΑΡ διαφωνεί με την κινητικότητα, ψάχνεται για το φορολογικό και ανησυχεί για τις δημοσκοπήσεις

Η ΔΗΜΑΡ διαφωνεί με την κινητικότητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολυνομοσχέδιο και δημόσια ραδιοτηλεόραση, βρέθηκαν στην ατζέντα της σημερινής κοινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ.

Οπως σημείωσε βουλευτής του κόμματος που ήταν παρών στη συνεδρίαση, «για τη στάση μας αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο θα υπάρξει και νέα συνεδρίαση το προσεχές Σάββατο. Ωστόσο, αν έρθει σε ένα άρθρο θα είναι πολύ δύσκολο να το ψηφίσουμε»!

«Με τα εργασιακά και την κινητικότητα δεν συμφωνούμε, και για το φορολογικό δεν έχουμε ακόμη πλήρη ενημέρωση», τόνισε με νόημα.

Ακόμη, αποφασίστηκε να κατατεθεί τροπολογία από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ για την καθολική διαδοχή της Νέας δημόσιας τηλεόρασης, ούτως ώστε να μην υπάρξει ενδιάμεσος φορέας. Οπως είπε στο iefimerida.gr στέλεχος του κόμματος: «Συμφωνούμε με το προτεινόμενο θεσμικό πλαίσιο, ωστόσο υπάρχει ακόμη το μείζον θέμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου μέσω της οποίας προχώρησαν οι διαδικασίες».

Τέλος, σε ότι αφορά στο «καμπανάκι» των δημοσκοπήσεων, που δείχνουν οριακή κοινοβουλευτική επιβίωση της ΔΗΜΑΡ, κορυφαίο στέλεχος που πρόσκειται στην ηγετική ομάδα της Αγίου Κωνσταντίνου επεσήμανε στο iefimerida.gr πως: «Ελπίζουμε πως θα βάλουμε μπροστά τις μηχανές για να ανακάμψουμε. Ο κόσμος έδειξε να είναι επιφυλακτικός και να στέκεται με απορία απέναντι στην επιλογή μας για στροφή από την κυβέρνηση. Πρέπει να τρέξουμε...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ