Smartphone εξερράγη στην τσέπη 18χρονης προκαλώντας της εγκαύματα - iefimerida.gr

Smartphone εξερράγη στην τσέπη 18χρονης προκαλώντας της εγκαύματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκαύματα τρίτου βαθμού έπαθε η 18χρονη Fanny Schlatter από την Ελβετία όταν το κινητό της τηλέφωνο εξερράγη ξαφνικά στην τσέπη της, ενώ βρισκόταν στην εργασία της.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της, ωστόσο η Samsung διατηρεί τις επιφυλάξεις της, καθώς μέχρι σήμερα ουκ ολίγοι κάτοχοι συσκευών της τις έχουν τοποθετήσει στο φούρνο μικροκυμάτων για να καλύψουν βλάβες που προκάλεσαν οι ίδιοι (π.χ. πτώση σε τουαλέτα) και να αιτηθούν αποζημιώσεων.

Η Mirjam Berger, εκπρόσωπος της κορεατικής εταιρείας στην Ελβετία, εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός, σημειώνοντας ότι η Samsung εξασφαλίζει αυστηρότατους ελέγχους ποιότητας για τα προϊόντα της, ενώ ερευνά το περιστατικό με ιδιαίτερη προσοχή, έχοντας ήδη στείλει το τηλέφωνο στην Κορέα για περαιτέρω έλεγχο.

Smartphone εξερράγη στην τσέπη 18χρονης προκαλώντας της εγκαύματα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ