«Ο Μπάρακ Ομπάμα και η Μισέλ είναι άσχημοι», δηλώνει 27χρονη σταρλετ - iefimerida.gr

«Ο Μπάρακ Ομπάμα και η Μισέλ είναι άσχημοι», δηλώνει 27χρονη σταρλετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη απόδειξη της διαταραγμένης ψυχολογίας της έδωσε η 27χρονη Αμάντα Μπάινς, πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της Disney, που τουίταρε για το πόσο άσχημο θεωρεί το προεδρικό ζεύγος.

«Ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα είναι άσχημοι». Αυτό τουιάταρε η 27χρονη εκατομυριούχος σταρλετ που έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μίντια τον τελευταίο χρόνο με την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά της.

Το συγκεκριμένο τουιτ απλά προσθέτει το προεδρικό ζεύγος στην λίστα των ατόμων που η Αμάντα θεωρεί «άσχημους» μαζί με τους Ντρέικ, Mάιλι Σάιρους, Ζακ Έφρον, Ριάνα, Κρίσι Τέιγκεν, Τζένι Μακάρθι και Κόρτνεϊ Λοβ.

Και αυτό παρότι ο Μπάρακ Ομπάμα είναι ο ένας από τα μόλις 9 άτομα που η Μπάινς ακολουθεί στο twitter.

Μάλιστα πριν ένα χρόνο, όταν την συνέλαβαν επειδή έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ του είχε τουιτάρει «Δεν πίνω. Σε παρακαλώ απέλυσε τον μπάτσο που με συνέλαβε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ