Ο κύριος Ντάρσι βγήκε βρεγμένος από τη λίμνη και έγινε άγαλμα 3,5 μέτρων [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο κύριος Ντάρσι βγήκε βρεγμένος από τη λίμνη και έγινε άγαλμα 3,5 μέτρων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν πρωτότυπο τρόπο έκανε τα εγκαίνια του το νέο κανάλι UKTV στη Βρετανία, κατασκευάζοντας ένα άγαλμα 3.5 μέτρων που απεικονίζει τον Κόλιν Φερθ στο ρόλο του Κύριου Ντάρσι από το τηλεοπτικό «Περηφάνια και Προκατάληψη».

Ένα άγαλμα 3.5 μέτρων που απεικονίζει τον Κόλιν Φερθ στο ρόλο του Κύριου Ντάρσι από το τηλεοπτικό «Περηφάνια και Προκατάληψη» αναδύθηκε σε μια λίμνη του Hyde Park του Λονδίνου για να εγκαινιάσει το νέο κανάλι του UKTV.

Το άγαλμα είναι ένας φόρος τιμής στη διάσημη μεταφορά του «Περηφάνια και Προκατάληψη» της Τζέιν Οστεν από το BBC το 1995, στο οποίο πρωταγωνιστούσε (και έγινε παγκόσμια γνωστός) ο Κόλιν Φερθ στο ρόλο του κ. Ντάρσι και ο καλύτερος τρόπος για να εγκαινιαστεί το νέο κανάλι «Drama» του δικτύου UKTV.

Η σκηνή στην οποία παραπέμπει το άγαλμα και η οποία ψηφίστηκε ανάμεσα στους Βρετανούς τηλεθεατές ως η πιο αξιομνημόνευτη της βρετανικής τηλεόρασης, είναι αυτή στην οποία ο Κόλιν Φερθ ως κύριος Ντάρσι βουτάει με το πουκάμισό του στο νερό στην έπαυλή του και ξεπροβάλλει βρεγμένος μπροστά στα μάτια της Ελίζαμπεθ.

Το άγαλμα, για το οποίο χρειάστηκαν δύο μήνες για την κατασκευή του και είναι ψηλό όσο ένα διπλό βρετανικό λεωφορείο, θα μείνει στη λίμνη του Hyde Park για μερικές ημέρες πριν ξεκινήσει μια «περιοδεία» σε όλη τη Μ. Βρετανία και καταλήξει στο Lyme Park του Τσεσάιρ όπου γυρίστηκε και η σκηνή. Εννοείται ότι η αυθόρμητη βουτιά του κ. Ντάρσι δεν υπάρχει στις σελίδες της Τζέιν Όστιν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ένας κολυμβητής της πολυσύχναστης λίμνης δήλωσε πως «Κάνει το κολύμπι πιο ενδιαφέρον και νομίζω πως και οι κύκνοι τον λατρεύουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ