Εσπευσμένα στο νοσοκομείο για επέμβαση η Μαράια Κάρεϊ - iefimerida.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο για επέμβαση η Μαράια Κάρεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο New York's Hospital for Special Surgery μεταφέρθηκε η Μαράια Κάρεϊ που έβγαλε τον ώμο της κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για το βιντεοκλιπ του σινγκλ Beautiful.

«Η Μαράια όντως τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Μπήκε στο νοσοκομείο χθες το βράδυ, όπου οι γιατροί της έβαλαν τον ώμο στην θέση του. Είναι μια χαρά στην υγεία της και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της».

Αυτό δήλωσε στην New York Post ο εκπρόσωπος τύπου της για το συμβάν που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στην Νέα Υόρκη. «Υπεύθυνος» για το οποίο ήταν -υπό μια έννοια- και ο σύζυγός της, Νικ Κάνον, που εκτελούσε χρέη σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με άλλη πηγή η 40χρονη σταρ σκόνταψε και έπεσε εξαιτίας των ψηλοτάκουνων που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Πάντως η Κάρεϊ αναμένεται να δώσει το παρόν στην δωρεάν φιλανθρωπική συναυλία που θα διεξαχθεί στις 13 Ιουλίου στο Central Park. Έστω και με γύψο στο χέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαράια Κάρεϊ Νικ Κάνον Beautiful.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ