Απίστευτο: Και πήγε να την πνίξει και την χώρισε - Ο σύζυγος της γνωστής τηλεσέφ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου - iefimerida.gr

Απίστευτο: Και πήγε να την πνίξει και την χώρισε - Ο σύζυγος της γνωστής τηλεσέφ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Απίστευτο: Και πήγε να την πνίξει και την χώρισε - Ο σύζυγος της γνωστής τηλεσέφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην περίπτωση της γνωστής τηλεσέφ Νιγκέλα Λόσον ταιριάζει γάντι η παροιμία «και κερατάς και δαρμένος». Αφού έπεσε θύμα κακοποίησης από τον άνδρα της μέσα σε κεντρικό εστιατόριο του Λονδίνου, έμαθε από Κυριακάτικη εφημερίδα ότι ο σύζυγός της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun ο 73χρονος δισεκατομμυριούχος Τσαρλς Σάατσι δήλωσε πως λυπάται πολύ που χωρίζει με τη Νιγκέλα αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή δεδομένου ότι τον τελευταίο χρόνο είχαν αποξενωθεί πολύ ο ένας από τον άλλον.

Παράλληλα ο Σάατσι στη δήλωσή του μέσω της οποίας ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τονίζει ότι αισθάνεται βαθιά απογοητευμένος από το γεγονός ότι κάποιοι συμβούλευσαν την τηλεσέφ να μην κάνει δημόσια δήλωση μέσω της οποίας να εξηγεί ότι ο σύζυγός της απεχθάνεται τη βία και ότι δεν την έχει κακοποιήσει ποτέ είτε ψυχικά, είτε σωματικά.

Η Νιγκέλα Λόσον από την πλευρά της, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, δεν είχε ιδέα ότι ο σύζυγός της είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου και έμαθε το νέα από μια κυριακάτικη εφημερίδα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2003 και δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή μέχρι πρόσφατα, όταν ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τον Σάατσι να έχει βάλει τα χέρια του σφιχτά γύρω από το λαιμό της τηλεσέφ σε κεντρικό εστιατόριο του Λονδίνου. Οι φωτογραφίες και τα σχόλια περί κακοποίησης είχαν κάνει το γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ