Ο Γιουσέιν Μπολτ «κόκκινος διάβολος» - Επιτέλους θα παίξει ποδόσφαιρο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - iefimerida.gr

Ο Γιουσέιν Μπολτ «κόκκινος διάβολος» - Επιτέλους θα παίξει ποδόσφαιρο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γιουσέιν Μπολτ «κόκκινος διάβολος» - Επιτέλους θα παίξει ποδόσφαιρο με την Μάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι σταρ, έχει τον κόσμο στα πόδια του και η επιθυμίες του είναι διαταγές. Κι όμως, τα τελευταία δύο χρόνια ο Γιουσέιν Μπολτ δεν έχει διστάσει να... συρθεί και να ικετέψει. Ενα πράγμα θέλει ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος ρέκορντμαν των σπριντ. Να παίξει ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από τόσα παρακάλια, φαίνεται πως η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.

Σε κάθε ευκαιρία- δηλαδή όποτε είχε μπροστά του κάμερα και μικρόφωνα, κάτι που συμβαίνει συχνά- ο Μπολτ έστελνε μήνυμα στον Αλεξ Φέργκιουσον. «Δοκίμασέ με, δεν θα χάσεις», έλεγε ο κάτοχος έξι χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων στον τότε προπονητή της ομάδας της καρδιάς του. Ο Φέργκιουσον όμως έφυγε από τον πάγκο της Μάντσεστερ πριν καταφέρει να τον πείσει ο Μπολτ. Ο Ρίο Φέρντιναντ έδωσε τη λύση.

Σύμφωνα με την Daily Mail εκείνος έπεισε τον νυν προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, να συμπεριλάβει τον σπρίντερ στην ομάδα για το παιχνίδι που θα γίνει προς τιμήν του Φέρντιναντ. Τώρα μένει να αποδείξει ο Μπολτ ότι όντως δεν είναι μόνο γρήγορος αλλά ξέρει και τι να κάνει με την μπάλα στα πόδια, όπως διαλαλεί.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή του δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, κάτι που αν συμβεί θα προκαλέσει έκπληξη. Το παιχνίδι προς τιμήν του Φέρντιναντ είναι προγραμματισμένο για τις 9 Αυγούστου, μόλις μία ημέρα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου στη Μόσχα, όπου ο Μπολτ έχει... σοβαρή δουλειά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ