Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πήρε «πτυχίο» με Μαρκογιαννάκη, συνεχίζει για... master - Τσακώθηκε με τον Παντελή Καψή - iefimerida.gr

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πήρε «πτυχίο» με Μαρκογιαννάκη, συνεχίζει για... master - Τσακώθηκε με τον Παντελή Καψή

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πήρε πτυχίο με Μαρκογιαννάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού τελείωσε η προανακριτική επιτροπή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει πλέον χρόνο να συμμετέχει και σε άλλες επιτροπές της Βουλής. Σήμερα λοιπόν έλαβε μέρος στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ και φυσικά είχε και την πρώτη της κόντρα με τον υφυπουργό δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή

«Δεν έζησα τη χούντα των συνταγματαρχών αλλά δεν πίστευα πως θα ζήσω τέτοιες εποχές δικτατορικής εμπνεύσεως που ρίχνουν μαύρο στις ζωές των πολιτών. Υπογράψατε για 2.000 απολύσεις, δεν είχατε που να τις βρείτε και με την ανευθυνότητα που σας διακατέχει αποφασίσατε να κλείσετε την ΕΡΤ. Η δημοκρατία δεν είναι αριθμοί. Θα πρέπει να το αποσύρετε» είπε με έντονο ύφος στον υφυπουργό, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο κ. Καψής δεν άφησε την πρόκληση αναπάντητη και της είπε αμέσως:

«Θα ήθελα με βάση την οικογενειακή σας παράδοση να μη συγκρίνετε εκείνες τις εποχές με το σήμερα. Εχω συνεργασθεί με τον πατέρα σας και με αυτά που λέτε οι αγώνες κατά της χούντας που δώσαμε ευτελίζονται».

Βαριές κουβέντες και από τη Σοφία Σακοράφα

Μόλις τελείωσε η πρώτη αυτή αντιπαράθεση, ο κ. Καψής δέχθηκε τα πυρά και της Σοφίας Σακοράφα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον κ. Καψή χαρακτηρίζοντας τον «μέχρι πρότινος υπάλληλο του Ψυχάρη, διορισμένο και δοτό υπουργό.»

Αμεση και σφοδρή ήταν η αντίδραση του υπουργού ο οποίος είπε ότι «και στο κόμμα σας υπάρχουν βουλευτές που υπηρέτησαν σε διευθυντικές σχέσεις στο ΔΟΛ (υπονοώντας τον Βασίλη Μουλόπουλο) αλλά για εκείνους δεν έχετε πρόβλημα. Επικρίνετε με δυο μέτρα και δυο σταθμά».

Ο κ. Καψής συνέχισε την επίθεση του κάνοντας λόγο για «φασιστικές νοοτροπίες που θα τις περίμενα από τον Κασιδιάρη και όχι από την Αριστερά» και πρόσθεσε ότι ποτέ δεν δούλεψε ως δημοσιογράφος στο δημόσιο γιατί ήθελε να έχει την ανεξαρτησία του, ότι πότε δεν πήρε ούτε μια δραχμή από το δημόσιο και ότι δεν ντρέπεται ούτε για μια στιγμή για τη δημοσιογραφική του πορεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ