Χιλιάδες δημοτικοί υπάλληλοι έξω από το υπουργείο Εσωτερικών - Κλειστή η Σταδίου - iefimerida.gr

Χιλιάδες δημοτικοί υπάλληλοι έξω από το υπουργείο Εσωτερικών - Κλειστή η Σταδίου

Χιλιάδες δημοτικοί υπάλληλοι έξω από το υπουργείο Εσωτερικών - Κλειστή η Σταδίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος,όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τις συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, βρίσκονται αυτή την ώρα συγκεντρωμένοι χιλιάδες εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.

Η συνάντηση γίνεται με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να ενταχθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πρόγραμμα της κινητικότητας.

Οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ, συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη και πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Λίγο πριν από τις 14.00, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν από το υπουργείο, καθώς δεν έγινε η συνάντηση που είχαν ζητήσει με τον κ. Μητσοτάκη, και κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εσωτερικών.

Την συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας διοργάνωσαν η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Φωτοηγραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ