Πέφτει αυλαία για το ιστορικό Earl Court, τον παλαιότερο συναυλιακό χώρο του Λονδίνου - iefimerida.gr

Πέφτει αυλαία για το ιστορικό Earl Court, τον παλαιότερο συναυλιακό χώρο του Λονδίνου

Πέφτει αυλαία για το ιστορικό Earl Court
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατεδάφιση της ιστορικής μουσικής σκηνής του Λονδίνου, του Earl's Court ενέκρινε ο δήμαρχος της πόλης, στα πλαίσια ανάπλασης της περιοχής. Ο χώρος αποτελεί σύμβολο για την πόλη ενώ από το '70 έχει φιλοξενήσει συναυλίες των μεγαλύτερων ονομάτων του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος.

Το Earls Court Exhibition Center έχει στεγάσει συναυλίες των Pink Floyd, Queen, Led Zeppelin, David Bowie, Genesis, Oasis, Metallica, Muse και πολλών άλλων, ενώ στις 25 Οκτωβρίου είχε προγραμματιστεί και συναυλία των Arctic Monkeys, η οποία ωστόσο είναι άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί.

Το σχέδιο ανάπλασης της περιοχής, περιλαμβάνει τη δημιουργία 7.500 κατοικιών στο συγκεκριμένο χώρο καθώς και χιλιάδες θέσεις εργασίας, ωστόσο η καταστροφή του ιστορικού κτιρίου έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από τους μουσικόφιλους πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ