«Η κόρη μου έπαθε το πρώτο της overdose όταν ήταν 18 ετών», αποκαλύπτει ο πατέρας της Λίντσεϊ Λόχαν - iefimerida.gr

«Η κόρη μου έπαθε το πρώτο της overdose όταν ήταν 18 ετών», αποκαλύπτει ο πατέρας της Λίντσεϊ Λόχαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πότε ξεκίνησε ο εθισμός της στα ναρκωτικά που θα της στοιχίσει την καριέρα της μίλησε ο πατέρας της Λίντσεϊ Λόχαν, Μάικλ.

«Η Λίντσεϊ βρισκόταν το 2005 σε γυρίσματα στην Νέα Ορλεάνη όταν με πήραν να μου πουν ότι έπαθε overdose από κοκαΐνη. Ήταν για την ταινία Just My Luck, η πρώτη που γύριζε μετά το διαζύγιο που πήρα από την μητέρα της. Το ναρκωτικό της το έδωσε ένας από τους βοηθούς της. Ήμουν τόσο θυμωμένος που πήρα το όπλο μου και ετοιμαζόμουν να ταξιδέψω ως την Νέα Ορλεάνη για να τον βρω και να τον σκοτώσω». Αυτό δήλωσε ο 53χρονος Μάικλ, γνωστός για τα προβλήματα εθισμού σε κοκαΐνη και αλκοόλ που έχει αντιμετωπίσει και ο ίδιος, στην εφημερίδα Sun.

Μια αποκάλυψη που έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έχει πει η ίδια η κόρη του, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει δοκιμάσει κόκα μόνο 4-5 φορές στην ζωή της και η οποία αυτή την στιγμή (μετά από εντολή δικαστηρίου) βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης για 6η φορά.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, πρώην στέλεχος στην Wall Street, αυτή την στιγμή η Λόχαν είναι εθισμένη στην βότκα και το Adderall, ένα ναρκωτικό που την βοηθάει με την Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας από την οποία πάσχει.

Τέλος την προειδοποιεί πως «Αν δεν τα καταφέρει, η καριέρα της στο Χόλιγουντ θα έχει τελειώσει. Κανείς δεν θα της δώσει ξανά άλλη ευκαιρία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sun Λίντσεϊ Λόχαν Μάικλ Λόχαν Just my Luck
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ