Χατζηγάκης: Η ΝΔ έχει πάρει ακροδεξιά στροφή –Επαναφέρει το μετεμφυλιακό κλίμα - iefimerida.gr

Χατζηγάκης: Η ΝΔ έχει πάρει ακροδεξιά στροφή –Επαναφέρει το μετεμφυλιακό κλίμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πιστεύω ότι η ΝΔ, από την αλλαγή της ηγεσίας της, έχει πάρει μια ακροδεξιά στροφή», είπε ο πρώην βουλευτής του κόμματος και υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης.

Σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ FM , έκανε λόγο και για επαναφορά του μετεμφυλιακού κλίματος της δεκαετίας του '50. «Κατ' αρχήν, η κάθετη αντιπαράθεση με τις αριστερές δυνάμεις, οι οποίες είναι ανίσχυρες σήμερα στο καθεστώς που ζούμε, αποτελεί μια επανάληψη της δεκαετίας του '50 και της αντιπαράθεσής της ανάμεσα στο αριστερό-δεξιό, το άσπρο-μαύρο. Μια περίοδο ψυχρού πολέμου, δηλαδή», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Η στροφή φαίνεται επίσης από την ιδεολογική σύγχυση που υπάρχει με πολλά στελέχη που μιλάνε σήμερα για τη Χρυσή Αυγή».

Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2011 ο Σωτήρης Χατζηγάκης είχε τεθεί εκτός ΚΟ της ΝΔ επειδή είχε μιλήσει για ύπαρξη «ακροδεξιών σταγονιδίων» στο κόμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ