«Αντάρτικο» στα κρυφά περάσματα στο Σούλι κάνουν οι Αλβανοί δραπέτες -Προσπαθεί να τους ξετρυπώσει η ΕΛ.ΑΣ - iefimerida.gr

«Αντάρτικο» στα κρυφά περάσματα στο Σούλι κάνουν οι Αλβανοί δραπέτες -Προσπαθεί να τους ξετρυπώσει η ΕΛ.ΑΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αντάρτικο» στα κρυφά μονοπάτια και περάσματα στο Σούλι φαίνεται ότι κάνουν οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, με την ΕΛ.ΑΣ να κάνει εξονυχιστικούς ελέγχους στη γύρω περιοχή προκειμένου να εντοπιστούν οι Αλβανοί δραπέτες και να μην περάσουν τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Τα εναπομείναντα μέλη της συμμορίας του Μάριο Κόλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαίνεται ότι κρύβονται στα κρυφά περάσματα του Σουλίου και ψάχνουν τρόπο να περάσουν στην Αλβανία και να χάσει τα ίχνη τους η ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο εκτιμάται ότι ακόμη βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, εγκλωβισμένοι και πεζοί.

Σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών στο iefimerida.gr, ο Μάριον Κόλα, ο Ιλίρ Κούπα και πιθανόν άλλο ένας δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, βρίσκονται σε δύσβατες περιοχές του Σουλίου, με τα πιο απαισιόδοξα σενάρια ωστόσο, να αναφέρουν ότι πιθανόν να πέρασαν μέσα από κάποιο πέρασμα στην Αλβανία, ή να μπήκαν στην αλβανική μεθόριο μέσω θαλάσσης.

Για τον εντοπισμό τους, η ΕΛ.ΑΣ έχει στήσει «παγίδες», με ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς να ερευνούν ένα προς ένα όλα τα καταλύματα της περιοχής τα οποία πιθανώς να χρησιμοποιήσουν οι Αλβανοί δραπέτες για να τους αιφνιδιάσει.

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά, ωστόσο υπάρχει «γκρίνια» στην ΕΛ.ΑΣ για το γεγονός πως ορισμένοι αξιωματικοί επέμεναν πως ο Κόλα και οι συνεργοί του βρίσκονταν στην Αιτωλοακαρνανία αποκλεισμένοι μετά την εξουδετέρωση του Εντσον Λίκα και του θείου του, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και οι πάνοπλοι Αλβανοί κακοποιοί να περάσουν στην Ηπειρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ