Για την επανασύνδεση με τους γονείς της μετά από 8 χρόνια μιλάει η Αγγελική Ηλιάδη [εικόνες] - iefimerida.gr

Για την επανασύνδεση με τους γονείς της μετά από 8 χρόνια μιλάει η Αγγελική Ηλιάδη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους δυο άντρες της ζωής της, τον γιο της, Μπαμπίνο, και τον αδελφό της, Κωνσταντίνο, φωτογραφήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη για το περιοδικό People.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπω τα παιδιά μου μαζί και ευτυχισμένα. Έχω κοντά μου το εγγόνι μου, που μου είχε λείψει πολύ. Φυσικά μου έλειπε η Αγγελική, της έχω αδυναμία, μικρή τη φώναζα "Κίκο" και φρόντιζα να μην της λείψει τίποτα. Τα παιδιά μου με στηρίζουν στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω και η επανασύνδεση μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω. Θέλω και δεύτερο και τρίτο εγγόνι από την Αγγελική, έχει όλο το χρόνο μπροστά της». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό People ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη, Βασίλης, με τον οποίο η γνωστή τραγουδίστρια αποκατέστησε πρόσφατα τις σχέσεις της μετά από 8 χρόνια.

Για την επανασύνδεση με τους γονείς της μετά από 8 χρόνια μιλάει η Αγγελική Ηλιάδη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με τον αδελφό της Κωνσταντίνο (που εκτελεί και χρέη γυμναστή της και με τον οποίο μένει μαζί) να προσθέτει για τον γιο της: «Τον Μπάμπη τον αισθάνομαι σαν γιο μου. Τον αγαπώ πολύ, είναι πανέξυπνος. Τα βράδια, πριν κοιμηθεί, μας αρέσει να παλεύουμε. Το πρωί ξυπνάμε μαζί και περιμένουμε το σχολικό. Με την αδελφή μου ήμασταν αυτοκόλλητοι από μικροί. Άλλωστε οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν τα διαλείμματα τους. Η Αγγελική είναι τι στήριγμά μου και εγώ το ίδιο για εκείνη. Βγαίνουμε μοιραζόμαστε τα μυστικά μας».

Για την επανασύνδεση με τους γονείς της μετά από 8 χρόνια μιλάει η Αγγελική Ηλιάδη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα για το πως ήρθε ξανά κοντά με την οικογένειά της, η Αγγελική Ηλιάδη δηλώνει «Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να σου την πάρει κανένας στη ζωή. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι που μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε».

Για την επανασύνδεση με τους γονείς της μετά από 8 χρόνια μιλάει η Αγγελική Ηλιάδη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ