Παραλήρημα ενός «πυροβολημένου» άθεου: Βάλτε φυλακή τους Χριστιανούς – Και ο Χίτλερ τέτοιος ήταν [βίντεο]

Ενα βίντεο με πρωταγωνιστή κάποιον ξυπόλητο και ελαφρώς αρπαγμένο, αλλά δηλωμένο άθεο, κάνει θραύση τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο. Ο εν λόγω άθεος είναι εμφανώς εκνευρισμένος μπροστά στο θέαμα ενός Χριστιανού και ζητά να φυλακισθούν όλοι κάνοντας αναφορές στον Χίτλερ και τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης.

Ο ξυπόλητος, ξανθός κύριος δείχνει φανερά εκνευρισμένος στο θέαμα ενός, μάλλον χαλαρού, τύπου που κρατάει ένα πλακάτ το οποίο αναγράφει «Σε πέντε δευτερόλεπτα μπορώ να αποδείξω ότι ο Θεός δημιούργησε τον Παράδεισο και τη Γη και πως ο Χριστός μπορεί να σώσει την ψυχή σας. Είναι εύκολο να είσαι άθεος όταν δεν σκέφτεσαι από προήλθαν όλα, ακόμη και εσύ ο ίδιος.

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα με ουρλιαχτά και χειρονομίες ο άθεος αναφωνεί πως θα αισθανόταν καλύτερα εάν οι Χριστιανοί έμπαιναν στη φυλακή για εγκλήματα όπως ο ρατσισμός, ο αντισημιτισμός, ο μισογυνισμός και η ομοφοβία.

«Ολοι εσείς είστε ψεύτες εγκληματίες πολέμου και τσαρλατάνοι. Αθεϊσμός για πάντα» αναφωνεί ο ξανθός κύριος και συνεχίζει τον παραληρηματικό του λόγο αποκαλύπτοντας ότι είναι ομοφυλόφιλος και Εβραίος και προσθέτοντας «Ο Χίτλερ ήταν χριστιανός ... σκότωσε τους Εβραίους, επειδή του το είπε ο ανύπαρκτος Θεός του»

Συνεχίζοντας αναφώνησε ότι οι Χριστιανοί εφηύραν το εμπόριο σκλάβων και πως «ο μόνος λόγος για τον οποίο σας επιτρέπουμε να ζείτε είναι γιατί δεν πέφτουμε στο επίπεδό σας».

Μάλιστα, όταν, τον πλησίασαν γυναίκες της εταιρείας security και του ζήτησαν να ηρεμήσει εκείνος απάντησε ότι παραβιάζουν τα συνταγματικά του δικαιώματα και συνέχισε ανενόχλητος τον λόγο του.

Αφού ανέφερε ότι «Θυμηθείτε ότι η Δημοκρατία της Βαϊμάρης ήταν ένας γκέι παράδεισος και κοιτάξτε τι ήρθε μετά από αυτό ... ο Χίτλερ» έφυγε τρέχοντας φωνάζοντας « Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα».

Ολα αυτά στον θαυμαστό κόσμο του ξακουστού Πανεπιστημίου Berkeley

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ