Ο «βασιλιάς της απιστίας» Νόελ Μπίντερμαν: Ποιος είναι ο δημιουργός του site μέσω του οποίου κλείνουν καυτά ραντεβού οι δεσμευμένοι - iefimerida.gr

Ο «βασιλιάς της απιστίας» Νόελ Μπίντερμαν: Ποιος είναι ο δημιουργός του site μέσω του οποίου κλείνουν καυτά ραντεβού οι δεσμευμένοι

Νόελ Μπίντερμαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστός διεθνώς και ως ο «βασιλιάς της απιστίας», αν και ο ίδιος δεν παραλείπει σε κάθε συνέντευξη που παραχωρεί να δηλώνει πόσο πιστός είναι στη σύζυγό του, ο Νόελ Μπίντερμαν είναι ο άνθρωπος που έδωσε σάρκα και οστά στην αγαπημένη ιστοσελίδα των άπιστων συζύγων παγκοσμίως, στην AshgleyMadison.com, γνωστό και ως το «σάιτ της απιστίας» που εσχάτως ήρθε και στην Ελλάδα.

Απόφοιτος της Νομικής, ξεκίνησε την καριέρα του ως νομικός σύμβουλος και μάνατζερ αθλητών. Στη συνέχεια, όμως, μπήκε στη ζωή του το Ιντερνετ. Αρχικά δούλεψε ως κτηματομεσίτης αλλά στη συνέχεια ως διαμεσολαβητής... μεταξύ απίστων. Διαβάζοντας στο Διαδίκτυο ένα άρθρο το οποίο ανέφερε πως σε ποσοστό 30% οι χρήστες του Ιντερνετ που χρησιμοποιούν το μέσο για να βρουν ταίρι παρουσιάζονται ως ελεύθεροι, ενώ είναι παντρεμένοι, του γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία του AshleyMadison.com, γνωστού και ως το «σάιτ της απιστίας».

Ετσι το 2002 έκανε το ντεμπύτο της στον Ιντερνετικό κόσμο ο ιστότοπος Ashleymadison.com μια σημερινή αυτοκρατορία αξίας 100 εκατ. δολαρίων. Η εταιρεία πήρε το όνομά της από τα πιο δημοφιλή γυναικεία ονόματα εκείνης της χρονιάς.

Η εν λόγω ηλεκτρονική πλατφόρμα δικτύωσης δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να αναζητούν και να συνάπτουν εξωσυζυγικές σχέσεις με διακριτικότητα, εχεμύθεια και πάνω από όλα ασφάλεια.

Και μπορεί «βασιλιάς της απιστίας» να μεσολαβεί για να βρουν ερωτικό ταίρι οι απανταχού άπιστοι, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει απόλυτα πιστός στη γυναίκα του και μητέρα των δύο παιδιών του.

«Η απιστία είναι μέρος του DNA του ανθρώπου» τονίζει στις συνεντεύξεις του ο Μπίνερμαν διευκρινίζοντας, όμως ότι «η εμπειρία μου με την εταιρεία με έχει κάνει ακόμα πιο πιστό» και προσθέτει: «Προσωπικά, αν μάθαινα ότι η γυναίκα μου με απατάει, θα κατέρρεα. Αλλά δεν θα κατηγορούσα μια ιστοσελίδα, το ξενοδοχείο όπου πήγαν ή το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν για τη μυστική τους επικοινωνία. Θα αναρωτιόμουν τι δεν έκανα σωστά».

Πώς αντέδρασε η σύζυγός του όταν της ανακοίνωσε τα επιχειρηματικά του σχέδια; Οπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του, εκείνη πίστεψε πως ο άντρας της περνούσε κρίση της μέσης ηλικίας.

Ο Μπίντερμαν έχει εξελιχθεί σε τηλεοπτικό αστέρα-ιεροκήρυκα της απιστίας, ενώ έχει κυκλοφορήσει και βιβλίο με το χαρακτηριστικό τίτλο: «Αυτοί που απατούν, ευημερούν: Πως η απιστία θα σώσει το σύγχρονο γάμο».

Τι απαντά σε όσους του αποδίδουν κατηγορίες «αντροχωρίστρας»; «Κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ». Στο ίδιο κλίμα και οι άνθρωποι της εταιρείας οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπουν να τονίσουν:«Δεν εφηύραμε την απιστία, απλώς την τελειοποιήσαμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ