ΔΗΜΑΡ: Η Τρόικα έχει εμμονή με τις απολύσεις και οδηγεί τον δημόσιο τομέα σε παράλυση - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: Η Τρόικα έχει εμμονή με τις απολύσεις και οδηγεί τον δημόσιο τομέα σε παράλυση

ΔΗΜΑΡ: Η Τρόικα έχει εμμονή με τις απολύσεις και οδηγεί τον δημόσιο τομέα σε παρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εμμονή της Τρόικα με τη σύνδεση απολύσεων και κινητικότητας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση αποδεχόμενη αυτή τη λογική υπονομεύει τη διοικητική μεταρρύθμιση».

«Η εμμονή της Τρόικα ήταν πάντα να συνδεθεί η κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων με απολύσεις» ,τονίζει σε ανακοίνωσή της η Αγίου Κωνσταντίνου σχολιάζοντας το «ντηλ» κυβέρνησης και εκπροσώπων των δανειστών για την κινητικότητα στο Δημόσιο.

«Ετσι όμως η κινητικότητα από μέσο ορθολογικής κατανομής του προσωπικού γίνεται μέσο απορρύθμισης» αναφέρει η ΔΗΜΑΡ επισημαίνοντας παράλληλα πως: «Η κυβέρνηση αποδεχόμενη αυτή τη λογική στην ουσία υπονομεύει τη διοικητική μεταρρύθμιση. Η αποδέσμευση της κινητικότητας από τις απολύσεις , που είχε συμφωνηθεί τον περασμένο Μάϊο , στην ουσία τώρα αθετείται με τρόπο κυνικό».

«Στο όνομα της αντιμετώπισης υπαρκτών παθογενειών , ο δημόσιος τομέας οδηγείται σε παράλυση και ακυρώνεται εξ αποτελέσματος κάθε σοβαρή μεταρρυθμιστική προσπάθεια»,καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ