Αντετοκούμπο: Είμαι Ελληνας και αισθάνομαι περήφανος γι' αυτό - iefimerida.gr

Αντετοκούμπο: Είμαι Ελληνας και αισθάνομαι περήφανος γι' αυτό

Αντετοκούμπο: Είμαι Ελληνας και αισθάνομαι περήφανος γι' αυτό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούμπο σε συνέντευξη του μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του και τον ρόλο που έπαιξε η οικογένεια του όλο αυτό το διάστημα, μέχρι να φτάσει να τον επιλέξουν για να αγωνιστεί στο NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ επανέλαβε πως «Ναι, και αισθάνομαι περήφανος γι' αυτό. Χαρούμενο και όμορφο συναίσθημα μαζί».

Μιλώντας στην Real News ο νεαρός αθλητής είπε «αντλώ δύναμη από την οικογένειά μου, από τον Θεό, από τον εαυτό μου. Χωρίς τη συμπαράσταση των δικών μου δεν θα έφτανα εδώ που έφτασα. Θέλω πολύ τώρα να τους το ανταποδώσω, με ένα καλύτερο σπίτι, μια καλύτερη ζωή. Τη δικαιούνται»

Πρόσθεσε μάλιστα «δεν ήταν καθόλου εύκολο όλο αυτό. Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές όλη η οικογένεια και η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται υπομονή, πίστη και γερό στομάχι για να μην πέσεις κάτω, για να σταθείς όρθιος και να συνεχίσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ