Αγριο έγκλημα στη Βραζιλία: Οπαδοί διαμέλισαν διαιτητή και κάρφωσαν το κεφάλι του σε παλούκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγριο έγκλημα στη Βραζιλία: Οπαδοί διαμέλισαν διαιτητή και κάρφωσαν το κεφάλι του σε παλούκι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα σε έναν ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, όταν ένας διαιτητής μαχαίρωσε και σκότωσε ποδοσφαιριστή, με τους φίλους του θύματος στη συνέχεια να εισβάλουν στο αγωνιστικό χώρο και να τον τεμαχίζουν, ενώ στη συνέχεια διαμέλισαν το πτώμα του και κάρφωσαν το κεφάλι του σε ένα παλούκι.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Ζοσεμιρ Αμπρέου Σάντος, εκνευρίστηκε μετά από ένα σφύριγμα του 20χρονου διαιτητή Οτάβιο Ζορντάο ντα Σίλβα και άρχισε να τον βρίζει και να τον κλωτσά.

Ο 20χρονος διαιτητής τότε, πήρε ένα μαχαίρι επιτέθηκε στον 31χρονο ποδοσφαιριστή και τον μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η συνέχεια ωστόσο ήταν ακόμα πιο αιματηρή, αφού μόλις οι φίλοι του θύματος αντιλήφθηκαν τον θάνατο του Ζοσεμίρ, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον διαιτητή.

Το μένος τους ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακολούθως διαμέλισαν το πτώμα του κι αφού τον αποκεφάλισαν, κάρφωσαν το κεφάλι του σε ένα παλούκι.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι ακατάλληλες για ανηλίκους

Ο άτυχος διαιτητής

Αγριο έγκλημα στη Βραζιλία: Οπαδοί διαμέλισαν διαιτητή και κάρφωσαν το κεφάλι του σε παλούκι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το διαμελισμένο πτώμα του [Εικόνα ακατάλληλη για ανηλίκους]

Αγριο έγκλημα στη Βραζιλία: Οπαδοί διαμέλισαν διαιτητή και κάρφωσαν το κεφάλι του σε παλούκι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ