Αν και απροσδόκητος ο θάνατός του, ο «αγαθός γίγαντας» Τζέιμς Γκαντολφίνι είχε ήδη έτοιμη τη διαθήκη του - iefimerida.gr

Αν και απροσδόκητος ο θάνατός του, ο «αγαθός γίγαντας» Τζέιμς Γκαντολφίνι είχε ήδη έτοιμη τη διαθήκη του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά, περισσότερο αγαπητός απ' όσο αναμενόταν ήταν ο εμβληματικός «μαφιόζος» πρωταγωνιστής της πολυβραβευμένης σειράς «The Sopranos», Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο οποίος «έφυγε» προσφάτως και εντελώς αναπάντεχα από τη ζωή, σε ηλικία 51 ετών, ενώ έκανε διακοπές στην Ιταλία με τον 13χρονο γιο του Μάικλ.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι παρά το απροσδόκητο του θανάτου, ο περίφημος «Τόνι Σοπράνο» είχε ήδη ετοιμάσει λεπτομερώς τη διαθήκη του και μάλιστα πριν από μερικούς μήνες: συγκεκριμένα, στις 19 Δεκεμβρίου 2012.

Σύμφωνα με τη διαθήκη του που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μανχάταν, το μεγαλύτερο μέρος της ύψους 70 εκ. δολαρίων περιουσίας του το αφήνει στα δύο παιδιά του, τον 13χρονο Μάικλ και την 8 μηνών Λιλιάνα Ρουθ καθώς και στη γυναίκα του.

Το ποσό θα περιέλθει στον Μάικλ μόλις γίνει 21 ετών και θα το μοιραστεί με την ετεροθαλή αδελφή του όταν εκείνη γίνει 25 ετών.

Μερίδιο θα λάβουν επίσης η χήρα του Ντέμπορα Λιν, οι δύο αδελφές του, ενώ από 200.000 δολάρια θα πάρουν ο προσωπικός βοηθός και η γραμματέας του.

Η κληρονομιά ζητά από τα δύο αδέλφια να διατηρήσουν και να μοιραστούν την περιουσία μέσα στην οικογένεια Γκαντολφίνι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ