Οι Ελληνες ταξιτζήδες ανάμεσα στους πιο ευγενικούς στον κόσμο – Τουλάχιστον εκείνοι της Ρόδου - iefimerida.gr

Οι Ελληνες ταξιτζήδες ανάμεσα στους πιο ευγενικούς στον κόσμο – Τουλάχιστον εκείνοι της Ρόδου

Οι Ελληνες ταξιτζήδες ανάμεσα στους πιο ευγενικούς στον κόσμο – Τουλάχιστον εκεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει να διηγηθεί τουλάχιστον μία ιστορία από τετ-α-τετ με περίεργο ταξιτζή. Από αυτές που κανείς γελάει όταν τις ανασύρει από τη μνήμη του, αλλά τη στιγμή που την έζησε τα νεύρα του «χτύπησαν» κόκκινο. Κι όμως, οι Ελληνες ταξιτζήδες θεωρούνται από τους ευγενικότερους στον κόσμο. Τουλάχιστον εκείνοι που εργάζονται στη Ρόδο.

Αυτό έκριναν οι Βρετανοί τουρίστες που μετείχαν στην έρευνα της ιστοσελίδας Airporttransfers.co.uk. Το «πόρισμα» λοιπόν αναφέρει πως οι οδηγοί των ταξί στο νησί των Ιπποτών είναι από τους πιο εξυπηρετικούς, χαμογελαστούς και ευγενικούς στον κόσμο. Η ίδια έρευνα ανέδειξε τους Γάλλους και τους Ιταλούς ως τους χειρότερους σε αυτό τον κλάδο, καθώς κρίθηκαν ως εξαιρετικά αγενείς, μια και έχουν την τάση να «πετάνε» τους επιβάτες από το ταξί τους μόλις εκνευριστούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρευνα ειδήσεις ρόδος οδηγοί ταξί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ