Συνεχίζεται το θρίλερ με τους Αλβανούς δραπέτες - Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα [εικόνες]

Τεράστια επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη των Αλβανών κακοποιών βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσπρωτία και στην Πρέβεζα. Στις έρευνες μετέχουν ΕΚΑΜ και ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού, αφού οι αρχές φοβούνται μήπως οι δραπέτες μήπως επιχειρήσουν να διαφύγουν μέσω θαλάσσης.

Η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί «ζήτημα τιμής» τη σύλληψη των διαβόητων Αλβανών κακοποιών των φυλακών Τρικάλων, που μέσω της Φιλιππιάδας πέρασαν στη Λάκκα Σούλι, από εκεί στον Αχέροντα και αυτή τη στιγμή καταζητούνται σε όλη τη Θεσπρωτία και μέρος του Νομού Πρέβεζας.

Στη γέφυρα της Γλυκής – όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο που οι δραπέτες έκλεψαν από τη Φιλιππιάδα - αλλά και σε αρκετά περάσματα έχουν στηθεί μπλόκα, στα οποία έχουν καταφτάσει και συμμετέχουν και άνδρες των ΕΚΑΜ, καθώς οι κακοποιοί θα προσπαθήσουν να πάνε προς την Αλβανία. Στην 'Ηπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης.

Το www.atpreveza.gr, βρέθηκε στον ποταμό Αχέροντα, στο Γαρδίκι, τη Γλυκή, την Παραμυθιά και τα λοιπά χωριά της Θεσπρωτίας, καταγράφοντας την κινητοποίηση και τα μπλόκα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δύο επικίνδυνων κακοποιών. Μέχρι στιγμής οι έρευνες των Αστυνομικών εστιάζονται στην περιοχή του Αχέροντα ποταμού...

Στην επιχείρηση μετέχουν και άνδρες του Λιμενικού Σώματος και των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού, οι οποίοι «χτενίζουν» τη θαλάσσια περιοχή από την Αμμουδιά μέχρι και την Σαγιάδα. Μπλόκα έχουν στηθεί σε πολλά σημεία στην περιοχή, από τον κάμπο του Φαναρίου, τη Γλυκή, την Εγνατία Οδό και την Παραμυθιά, μέχρι και τα ελληνοαλβανικά σύνορα, με τους Αστυνομικούς να είναι εξοπλισμένοι και έτοιμοι για «μάχη». Στις έρευνες συνδράμει και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, οι δύο κακοποιοί που διέφυγαν από τη Γλυκή με μηχανάκι που έκλεψαν, είναι οι Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα, ενώ άγνωστο παραμένει πού βρίσκεται ο Σούλαχ Φάτος, ο οποίος είχε συλληφθεί τόσο από άνδρες της Α.Δ. Πρέβεζας, όσο και από αστυνομικούς στη Θεσπρωτία, κατά το παρελθόν και γνωρίζει καλά την περιοχή, αφού «δραστηριοποιούνταν» εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του atpreveza.gr ο φερόμενος και ως «κεφαλή» της σπείρας, ο Μαριάν Κόλα, κουβαλάει μαζί του ένα βαλιτσάκι με χρηματικό ποσό που πλησιάζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο Κόλα και ο Κούπα φέρουν βαρύ οπλισμό και είναι αποφασισμένοι για... όλα.

Διαβάστε εδώ όλη την ιστορία για τους Αλβανούς κακοποιούς. Από την απόδραση μέχρι και σήμερα

To κλεμμένο αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ