Η νέα κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα, κοστίζει μόνο 10 ευρώ, αύριο 6 Iουλίου, στην Πετρούπολη - iefimerida.gr

Η νέα κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα, κοστίζει μόνο 10 ευρώ, αύριο 6 Iουλίου, στην Πετρούπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος, παρακολουθεί «Τα Παιδιά θα 'ρθούνε στις 8», αντιμέτωπος με την εκτός ελέγχου εκδοχή, της πιο μαύρης εκδοχής του εαυτού μας, σε έναν σπασμένο νεοελληνικό «γυάλινο κόσμο» σουρεαλιστικής τρέλας.

Ξεκινώντας την πορεία της από το θέατρο Ιλίσια, η νέα κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου γύρισε (και θα συνεχίσει να γυρίζει) σχεδόν όλη την Ελλάδα, μεταφέροντας την αιχμηρή της σάτιρα και το χαρακτηριστικό ύφος των δύο συγγραφέων παντού. Μια τεράστια περιοδεία με ιδιαίτερη επιτυχία που έφερε «αντιμέτωπους» τους θεατές με το τι μπορεί να συμβεί σε ένα καλοβαλμένο συμβιβασμένο ζευγάρι (ο Αλέξανδρος Ρήγας με τη Βασιλική Ανδρίτσου όπως δεν την έχεις ξαναδεί) που ετοιμάζεται να παραβρεθεί στα βαφτίσια του παιδιού του Τσίπρα και της Περιστέρας. Όταν ξαφνικά βρίσκονται αιχμάλωτοι από ληστές στο υπόγειο του σπιτιού τους και συνειδητοποιούν τα ψέματα της ζωής τους. Μέσα από ανελέητες επιθέσεις του ένα στον άλλο, εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που στην κανονική ζωή θα προκαλούσαν τα κλάματα αλλά στη θεατρική σύμβαση του κόσμου των Ρήγα – Αποστόλου μετατρέπονται σε μια τρελή κωμωδία. Όπως συμβαίνει εξ' άλλου σε όλα τους τα έργα, που με αφετηρία μια μαύρη κατάσταση, εθίζουν το θεατή στην χωρίς έλεος, ιερό και όσιο κωμική αποδόμηση της πραγματικότητας.

Η παράσταση που θα συνεχίσει την περιοδεία της στην Ελλάδα, κάνει αύριο τον τελευταίο της αθηναϊκό σταθμό στο θέατρο Πέτρας στη Πετρούπολη στις 21.30 το βράδυ, με ένα ειδικό εισιτήριο προσαρμοσμένο στις καταστάσεις της εποχής που κοστίζει μόνο 10 ευρώ για όσους το αγοράσουν με προπώληση.

12 ευρώ θα είναι η τιμή του από τα ταμεία του θεάτρου και 8 ευρώ για φοιτητές και άτομα με ειδικές ανάγκες. Μια μοναδική (τελευταία για τους Αθηναίους) ευκαιρία για να απολαύσεις σχεδόν δωρεάν, μία από τις πιο σπιντάτες, ελληνικές κωμικές παραστάσεις της χρονιάς, που δεν μένουν μόνο στην επιφανειακή πλάκα, αλλά προχωράνε πολύ παρακάτω. Για την παράσταση το iefimerida.gr είχε δημοσιεύσει αναλυτική κριτική που μπορείς να τη διαβάσεις ΕΔΩ

Θέατρο Πέτρας, τέρμα 25ης Μαρτίου, Πετρούπολη. Τηλ: 2105012402. Σάββατο 6 Ιουλίο στις 21.30. Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με διάλλειμα.

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ