Φίλοι του Ολυμπιακού οργανώνουν διαδηλώσεις και «τιτιβίζουν» για να πείσουν τον Σπανούλη να παραμείνει Ερυθρόλευκος - iefimerida.gr

Φίλοι του Ολυμπιακού οργανώνουν διαδηλώσεις και «τιτιβίζουν» για να πείσουν τον Σπανούλη να παραμείνει Ερυθρόλευκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο,τι περνάει από το χέρι τους για να πείσουν τον Βασίλη Σπανούλη να μείνει στον Ολυμπιακό κάνουν οι οπαδοί της ομάδας. Μέχρι και διαδήλωση διοργανώνουν.

Συγκεκριμένα, το ραντεβού της διοίκησης με τον Ελληνα διεθνή είναι προγραμματισμένο για σήμερα και οι φίλοι του Ολυμπιακoύ έχουν οργανώσει διαδήλωση έξω από τα γραφεία των αδερρφών Αγγελόπουλων, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Ο στόχος τους είναι ένας και μοναδικός. Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ολυμπιακό σε τεράστιες επιτυχίες και έφερε για δύο συνεχόμενα χρόνια την Ευρολίγκα στο μεγάλο λιμάνι να υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο και να συνεχίσει να παίζει με τα ερυθρόλευκα.

Οι προσπάθειες των οπαδών του Ολυμπιακού όμως δεν σταματάνε εδώ. Από τη Δευτέρα το βράδυ έχει δημιουργηθεί λογαριασμός στο twitter υπέρ της παραμονής του Σπανούλη και ειδικό hashtag με όνομα #MEINESPANOULI.

Ωστόσο, υπήρχε και αντίπαλο δέος, καθώς και οπαδοί της Γαλατασαράι έφτιαξαν λογαριασμό με τον οποίο δηλώνουν την επιθυμία για την απόκτηση του Έλληνα παίκτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ