Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη – 41χρονος σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα του και παραδόθηκε - iefimerida.gr

Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη – 41χρονος σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα του και παραδόθηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, το χωριό Κιμμέρια στην Ξάνθη σηκώθηκε στο πόδι από δύο πυροβολισμούς που αποκάλυψαν μια οικογενειακή τραγωδία. Ενας 41χρονος, πατέρας ανήλικου παιδιού σκότωσε εν ψυχρώ με κυνηγητική καραμπίνα την 69χρονη μητέρα του πυροβολώντας την πισώπλατα.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο δράστης – που σύμφωνα με thrakitoday.com το τελευταίο διάστημα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή – άφησε τη μητέρα του μέσα σε ένα λουτρό αίματος και κατευθύνθηκε προς την Αστυνομία προκειμένου να παραδοθεί.

Ο δράστης μετά την παράδοσή του φέρεται να είπε πως δολοφόνησε τη μητέρα του επειδή τον είχε καταστρέψει τόσο οικονομικά, όσο και προσωπικά. Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για νεκροτομή. Σε βάρος του μητροκτόνου σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ