Steve Jobs schools: Ανοίγουν τον Αύγουστο τα πρώτα σχολεία που διδάσκουν μέσω ipad - iefimerida.gr

Steve Jobs schools: Ανοίγουν τον Αύγουστο τα πρώτα σχολεία που διδάσκουν μέσω ipad

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφαρμογή φαίνεται να βρίσκουν ακόμα και μετά το θάνατό του, οι ιδέες του Steve Jobs αφού το ψηφιακό του όραμα μεταφέρεται στα σχολεία.

Συγκεκριμένα στην Ολλανδία θα ανοίξουν τον Αύγουστο έντεκα σχολεία "Steve Jobs schools" σε διάφορες πόλης, μια από τις οποίες είναι και το Άμστερνταμ. Περίπου 1000 παιδιά ηλικίας 4 μέχρι 12 που θα γραφτούν σε αυτά τα σχολεία, θα διδάσκονται χωρίς σημειωματάρια, τσάντες και βιβλία. Το μόνο που θα πρέπει απαραίτητα να φέρει κάθε μαθητής θα είναι ένα ipad.

Το πρόγραμμα διδασκαλίας θα είναι ελεύθερο. Δηλαδή αν κάποιος μαθητής προτιμά να ξεκουραστεί παίζοντας με το ipad του, αντί να συγκεντρωθεί στη διδασκαλία, θα είναι ελεύθερος για αυτή την επιλογή.

Το πρώτο σχολείο θα είναι σε λίγο έτοιμο, στην Μπρέντα, μια πόλη κοντά στο Ρότερνταμ και σιγά σιγά θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ