Η Google κλειδώνει τις αναζητήσεις για πορνογραφικό περιεχόμενο - iefimerida.gr

Η Google κλειδώνει τις αναζητήσεις για πορνογραφικό περιεχόμενο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστοι έκπληξη βρέθηκαν σήμερα αρκετοί χρήστες της αναζήτησης της Google στις ΗΠΑ καθώς η εταιρεία άλλαξε τον αλγόριθμο αναζήτησης και εμφάνισης αποτελεσμάτων σχετικά με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Οι αλλαγές παρατηρήθηκαν από χρήστη της υπηρεσίας Reddit, ο όποιος ανέφερε πως για αναζητήσεις πορνογραφικού περιεχομένου στην Αμερική, η ασφαλής αναζήτηση δεν μπορούσε να απενεργοποιηθεί με συνέπεια τα αποτελέσματα που εμφανίζονται να έχουν μεν σχέση με τους όρους αναζήτησης αλλά να μην εμφανίζονται εικόνες πορνό.

Παλαιότερα υπήρχαν τρεις επιλογές σχετικά με την ασφαλή αναζήτηση, κάτι το οποίο συμβαίνει ακόμα στην χώρα μας αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το αν αυτό θα συνεχιστεί ή αν θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Μάλιστα πριν την αλλαγή ακόμα και ένας φαινομενικά αθώος όρος αναζήτησης μπορούσε να επιστρέψει "περίεργα" αποτελέσματα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας στην ιστοσελίδα CNET «Η αναζήτηση για πορνογραφικό υλικό δεν έχει γίνει αδύνατη, απλά ο χρήστης πρέπει γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος και περιγραφικός.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Google porn cnet
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ