Αυτά είναι τα 13 πιο πρόστυχα μουσικά κομμάτια όλων των εποχών, σύμφωνα με το GlobalGrind [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα 13 πιο πρόστυχα μουσικά κομμάτια όλων των εποχών, σύμφωνα με το GlobalGrind [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σεξ πουλάει, μία ομολογουμένως τετριμμένη αλήθεια. Ανέκαθεν πούλαγε και πάντα θα πουλάει. Γιατί άραγε; Ποιος ξέρει; Ίσως γιατί κατά βάθος αυτό βρίσκεται πίσω από κάθε όψη, κίνητρο και επιθυμία της ανθρώπινης ζωής πάνω σε αυτό τον πλανήτη - όσο «αγαθή» κι αν φαντάζει αυτή η όψη, αυτό το κίνητρο, αυτή η επιθυμία.

Και είναι αυτός λόγος για να το εκμεταλλεύεται βάναυσα μία ολόκληρη βιομηχανία του θεάματος και της εμποροποίησης της πράξης της συνουσίας; Όχι, αλλά και πάλι ποιος ξέρει; Για να έχει τόση πέραση αυτό το φαινόμενο, μάλλον θα το αποζητά και το καταναλωτικό κοινό. It always takes two to tango..., όπως λέει και το γνωμικό.

Και σε ποιον άλλο χώρο της mainstream κουλτούρας αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο αυτή η παντοδυναμία του «σεξ»; Μα στη μουσική!

Lick the pussy, We want some pussy, My neck my back, Getting some head, I'd rather fuck you... Μερικοί μονάχα τίτλοι μουσικών κομματιών, κυρίως «μαύρης» προέλευσης, που δίνουν τον τόνο για το τι ακολουθεί στιχουργικά στα βίντεο που συνέλεξε ο ιστότοπος GlobalGrind σε μία προσπάθεια να αναδείξει τα πιο πρόστυχα τραγούδια που έχουν παραχθεί και κυκλοφορήσει ποτέ.

Ακούστε τα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ