Οχτώ κερατωμένες σταρ μιλούν για τους άπιστους που άφησαν πίσω - iefimerida.gr

Οχτώ κερατωμένες σταρ μιλούν για τους άπιστους που άφησαν πίσω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σάντρα Μπούλοκ, η Εύα Λονγκόρια και άλλες 6 σταρ του Χόλιγουντ μιλούν για την χειρότερη περίοδο της ζωής τους.

Ντίτα βον Τιζ

Η 40χρονη σταρ του burlesque ήταν παντρεμένη με τον Μέριλιν Μάνσον για περίπου ένα χρόνο όταν συνειδητοποίησε ότι την απατά με την -19χρονη- τότε Έβαν Ρέιτσελ Γουντ. Οπότε έκανε αίτηση διαζυγίου και έφυγε από το σπίτι Παραμονή Χριστουγέννων χωρίς να πάρει κάτι μαζί «Ήξερα ότι κάτω από αυτή την στέγη έχει διαπραχθεί μοιχεία. Και δεν ήθελα τίποτα μαζί μου που να μου το θυμίζει. Δεν ήθελα αυτόν τον καναπέ, δεν ήθελα αυτό το κρεβάτι».

Σάντρα Μπούλοκ

Ο δεσμός του Τζέσε Τζέιμς με το μοντέλο Μισέλ ΜακΓκι αποκαλύφθηκε μετά από πέντε χρόνια γάμου. Η Σάντρα δήλωσε σχετικά με το πως την επηρέασε το διαζύγιο «Ήμουν απόλυτα ικανοποιημένη με το να αισθάνομαι μόνιμα 'σπασμένη'».

Εύα Λονγκόρια

Με την γυναίκα ενός πρώην συμπαίκτη του απάτησε την σταρ του Desperate Housewives ο Τόνι Πάρκερ. Αν και την ίδια δεν την ένοιαζε ποια είναι η γυναίκα «Δεν έχει πραγματικά σημασία ποια διάλεξε. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα στον εαυτό μου 'Δεν είμαι αρκετά σέξι; Δεν είμαι αρκετά όμορφη; Δεν είμαι αρκετά έξυπνη; Μετά σταμάτησα και είπα στον εαυτό μου να σταματήσει να σκέφτεται έτσι. Γιατί μπορεί να κολλήσεις σε αυτόν τον κύκλο και αυτό να σε επηρεάσει και μελλοντικά».

Μεγκ Ράιαν

Μπορεί η αφορμή που διαλύθηκε ο γάμος της με τον Ντένις Κουέιντ να ήταν το ειδύλλιο που είχε με τον Ράσελ Κρόου, αλλά -στον συγκεκριμένο γάμο- η απιστία ήταν δρόμος διπλής κυκλοφορίας «Ο Ντένις είχε σταματήσει να είναι πιστός σε μένα εδώ και πολύ καιρό. Κάτι που ήταν εξαιρετικά επώδυνο. Το ήξερα, αλλά την πραγματική του έκταση την έμαθα μετά το διαζύγιο».

Σιένα Μίλερ

Ο Τζουντ Λου την κεράτωσε με την νταντά του παιδιού του, με την σικ Αγγλίδα να δηλώνει σχετικά «Αυτό που με στεναχωρεί είναι το περιστατικό με έκανε να χάσω την αθωότητά μου. Δεν το είδα να έρχεται επειδή ήμουν ρομαντική. Πλέον σκέφτομαι αν θα μπορέσω ποτέ να αγαπήσω τόσο ανοιχτά ξανά».

Γούπι Γκόλντμπεργκ

Η παρουσιάστρια του The View έχει υπάρξει παντρεμένη τρεις φορές. Και τους έχει κερατώσει και τους τρεις. «Το έκανα γύρω στις 5-6 φορές ενώ ήμουν παντρεμένη. Ήταν λάθος, αλλά μερικές φορές τα πράγματα απλά συμβαίνουν».

Κρίστεν Στιούαρτ

«Η στιγμιαία αδιακρισία εκ μέρους μου έχει βάλει σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο από όλα. Τον αγαπώ. Συγνώμη». Αυτή η δημόσια απολογία της σταρ του Twilight, σχετικά με το ειδύλλιο της με ένα παντρεμένο σκηνοθέτη, δεν στάθηκε αρκετή για να την συγχωρήσει τελικά ο Πάτινσον.

Σοφία Μπους

Πέντε μόλις μήνες υπήρξε παντρεμένη με τον συμπρωταγωνιστή της στο One Tree Hill, Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ πριν μάθει ότι την απατάει με την Πάρις Χίλτον. Πλέον δηλώνει «Δεν του κρατάω κακία. Αισθάνομαι απλά πληγωμένη και ταπεινωμένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ