«Φασίστας είναι όποιος κυβερνά με το 20%» - iefimerida.gr

«Φασίστας είναι όποιος κυβερνά με το 20%»

MIKIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή απάντηση στον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Πεταλωτή, έδωσε ο Μίκης Θεοδωράκης αναφορικά με τις δηλώσεις του ότι «στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν αγανακτισμένοι, επιτίθενται μαζί με υποτίθεται ανθρώπους που χαρακτηρίζονται ως 'σπίθες' και ποντάρουν σαφώς στη χρεοκοπία της χώρας.»

Στην ανακοίνωση του, ο φημισμένος μουσικοσυνθέτης, υποστήριξε ότι ο κ. Πεταλωτής τον χαρακτήρισε έμμεσα φασίστα. «Ο κ. Πεταλωτής, αστόχαστα και ανιστόρητα, με χαρακτήρισε έμμεσα φασίστα. Αυτή είναι πολύ βαριά κουβέντα, που επειδή ακριβώς βιάζει την ιστορική πραγματικότητα, είναι πολύ πιθανό να γυρίσει κάποτε μπούμεραγκ ενάντια σ' αυτόν που την εκστομίζει και την παράταξή του», αναφέρει ο Μ Θεοδωράκης.

Προσθέτει, δε, πως φασίστας είναι αυτός που τον έχει ψηφίσει μόλις το 20% του ελληνικού λαού και περιφρονεί το υπόλοιπο 80%.

«Και οχυρωμένο πίσω από την Τρόικα, τα ΜΑΤ και τους κουκουλοφόρους, υποβάλλει τον Λαό και το Έθνος σε σκληρή δοκιμασία με απρόβλεπτες συνέπειες για την ίδια την ύπαρξή τους», σημειώνει ο μουσικοσυνθέτης, ο οποίος καταλήγοντας επισημαίνει: « Αν τολμάτε λοιπόν, πείτε καθαρά στους Έλληνες ότι είναι φασίστες, γιατί δεν έμαθαν να προσκυνούν όπως μερικοί άλλοι την κ. Μέρκελ και ΣΙΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ