Πώς θα ήταν η κούκλα Barbie αν ήταν κατασκευασμένη με τις αναλογίες μιας φυσιολογικής γυναίκας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς θα ήταν η κούκλα Barbie αν ήταν κατασκευασμένη με τις αναλογίες μιας φυσιολογικής γυναίκας [εικόνες]

Πώς θα ήταν η κούκλα Barbie αν ήταν κατασκευασμένη με τις αναλογίες μιας φυσιολο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν η Barbie αν ήταν κατασκευασμένη με τις αναλογίες μιας φυσιολογικής γυναίκας; Ο καλλιτέχνης Νικολάι Λαμ δίνει την απάντηση.

Εχοντας ως πρότυπο τις αναλογίες μιας 19χρονης Αμερικανίδας ο Λαμ κατασκεύασε μια κούκλα την οποία συνέκρινε με μια πραγματική Barbie.

«Από τη στιγμή που κριτικάρουμε τα αδύνατα μοντέλα, πρέπει να σκεφτούμε και το κατά πόσο επηρεάζονται ατα μικρά κορίτσια από τον σωματότυπο της αγαπημένης τους κούκλας» δηλώνει ο Λαμ στη Huffington Post προσθέτοντας ότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας θα πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο να κτασκευάσουν μια κούκλα με αναλογίες μιας φυσιολογικής γυναίκας.

Oσον αφορά το ποια είναι πιο όμορφη... Οι απόψεις διίστανται.

Πηγή: K-mag.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ