Αυτοί είναι οι δύο ληστές που λεηλατούσαν τράπεζες της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι δύο ληστές που λεηλατούσαν τράπεζες της Αθήνας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στοιχεία των δύο ληστών που το τελευταίο επτάμηνο διέπραξαν 11 ένοπλες ληστείες τραπεζών σε διάφορε περιοχές της Αττικής με συνολική λεία 168.240 ευρώ έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης.

Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Δήμου του Νικολάου και της Σταυρούλας που γεννήθηκε το 1985 στο Μαρούσι και τον Δημήτρη Βαρβαρέσο του Γεωργίου και της Αθηνάς που γεννήθηκε το 1990 στην Πάτρα. Ο 28χρονος συνελήφθη στις 28 Ιουνίου στο Χαλάνδρι, ενώ ο 23χρονος αναζητείται.

Οι ληστές χτύπησαν σε Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Γλυφάδα (2 φορές), Αθήνα (2 φορές), Βούλα, Ηλιούπολη, Ζωγράφου, Παγκράτι και Γκύζη. Χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι ότι εισέρχονταν οπλισμένοι στα υποκαταστήματα, όπου ο συλληφθείς πήγαινε πίσω από τα γκισέ στα ταμεία και αφαιρούσε τα χρήματα, ενώ ο συνεργός του είχε τον ρολό του «τσιλιαδόρου». Οι δύο δράστες ενέχονται και σε δύο περιστατικά κλοπής μοτοσικλετών, τον Ιανουάριο από το Περιστέρι και τον Μάιο από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ